Välisuomen Lasiasennus Oy

 

Parveke- ja terassilasitus sekä ulkovuorisaneeraus ammattitaidolla!

 

Parveke- tai terassilasitus on helppo ja tehokas tapa lisätä asuinmukavuutta ja viihtyvyyttä elinympäristöösi. Lasituksella saat asuntoosi lisätilaa vuodenajasta riippumatta. Tyylikkäällä lasituksella muunnat parvekkeen tai terassin lisähuoneeksi, jossa voit viettää aikaa pitkälle syksyyn sekä nauttia kevätauringon lämmittävistä ensisäteistä.

Meiltä ammattitaitoinen parveke- ja terassilasitus suunnittelusta toteutukseen, kohteesta riippumatta. Toteutamme tyylikkään ja yksilöllisen lasituksen toiveidesi mukaan. Tee unelmistasi totta ja tilaa terassilasitus kilpailukykyiseen hintaan!

 

Suunnittelu

 

Suunnittelemme yksilöllisen lasitusratkaisun tarpeidesi mukaan uusiin ja remontoitaviin kohteisiin.
Suomessa sääolosuhteet vaihtelevat voimakkaasti vuodenaikojen mukaan, joten laadukkaiden materiaalien käyttö on lasituksissa välttämätöntä. Jo suunnitteluvaiheessa on syytä ottaa huomioon kohteen sijainti ja käyttötarkoitus, jotta voidaan tehdä oikeat materiaalivalinnat ja saada näin laadukas ja kestävä lopputulos. Valittavanasi on laaja väri- ja mallivalikoima, josta kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan parhaan ja sopivimman vaihtoehdon.

Pyydä maksuton tarjous parveke- tai terassilasituksesta täältä!

 

Asennus

 

Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi teemme myös ammattitaitoiset parveke- ja terassilasien asennustyöt koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Sinun ei tarvitse muuta kuin tilata lasit, me hoidamme toimituksen ja asennuksen luotettavasti. Soita ja kysy lisää!

 

Rakennusten ulkovuorisaneeraus

 

Teemme myös rakennusten ulkovuorisaneeraukset pitkällä kokemuksella. Vimpelissä sijaitsevan rintamamiestalo Paulin Tuvan ulkovuorisaneeraus on meidän toteuttamamme. Soita ja kysy lisää ulkovuorisaneerauksesta! 

Välisuomen Lasiasennus Oy

Mustapurontie 131

62800 VIMPELI

 

Puhelin:06-2410 2645

osmo.mustapuro@luukku.com

myynti@valisuomenlasiasennus.fi 

 

 

 

 

Katso Video !!!

 

 

 

 

 

[kuva]